Μαζί θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα σε κάθε σπίτι, σε κάθε νοικοκυριό!

admin on Ιούνιος 28, 2019

Δρ. Νικόλαος Σαχπεκίδης

Καρδιοχειρουργός – Υποψ. βουλευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ελληνικός λαός, με την ψήφο του στις ευρωεκλογές, εξανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές κάτι που ουδόλως επιθυμούσε καθώς επανειλημμένα εκδήλωσε την πρόθεσή του να εξαντλήσει πλήρως τον χρόνο που προβλέπεται.

Όμως η διαφορά των δέκα μονάδων υπέρ της ΝΔ στην κάλπη των ευρωεκλογών δεν εξανάγκασε απλά τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές αλλά ήταν ταυτόχρονα και ένα μήνυμα ελπίδας που εναπόθεσε ο λαός στην ΝΔ και στον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτή η ελπίδα θα εκφραστεί και στις εκλογές του Ιουλίου.

Η αρχή για μία Ελλάδα, αυτήν των ίσων ευκαιριών προς όλους, μία Ελλάδα της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της ασφάλειας, της αξιοποίησης ανθρώπινων και φυσικών πόρων, μία Ελλάδα στην οποία ο πολιτικός λόγος θα αποκτήσει περιεχόμενο, είναι απαίτηση όλων μας και αυτήν την Ελλάδα οραματιζόμαστε.

Η συνέπεια λόγων και έργων που διακήρυξε ο πρόεδρός μας, υλοποιήθηκε και τώρα, με την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών που κοσμούν τα ψηφοδέλτιά μας. Πλήρη ανανέωση των ψηφοδελτίων μέσα από αλλεπάλληλες αξιολογήσεις, υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το έπραξε και προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματός μας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ γνωρίζω πάρα πολύ καλά τις ευθύνες που μου αναλογούν και στον περιορισμένο χρόνο που απομένει μέχρι τις κάλπες θα κάνω τα πάντα προκειμένου να πειστεί ο πολίτης ότι δεν είναι όλα και όλοι ίδιοι.

Ζητώ την στήριξή σας στο κόμμα μας και σε εμένα προσωπικά δεσμευόμενος ότι θα είμαστε μαζί σε έναν διαρκή αγώνα ώστε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα σε κάθε σπίτι, σε κάθε νοικοκυριό.

Όλοι εμείς στη Νέα Δημοκρατία θα κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη.

Scroll Up